aq8-header-5


logo-aq8

Kohti EMS-harjoittelun tulevaisuuttaMIEHILLE
NAISILLE

EMS-treeni on harjoittelua huipputeknologian avulla

Tehoa ja teknologiaa

AQ8 System on sähköavusteista kuntoilua.

EMS-treeni on uusi ja mullistava tapa saada terve, kaunis ja vahva vartalo ennätysajassa. Se mahdollistaa hauskan ja tehokkaan ryhmäharjoittelun. Järjestelmä on langaton, ja ainutlaatuisen radiotaajuusteknologiansa ansiosta sen toimintasäde on jopa 5 000 metriä.

Kuinka paljon AQ8 eli EMS-treeni meillä maksaa?

Katso linkin takaa ajantasalla oleva hinnastomme: EMS-treenin (AQ8) hinta >>


AQ8-laite

Langatonta ja vaivatonta

Käyttämämme eksklusiivinen radiotaajuusteknologia varmistaa jokaiselle käyttäjälle virheettömän yhteyden. Jopa 8 käyttäjää samanaikaisesti.

Tulevaisuuden kuntoilua

300 lihasta aktivoituu samanaikaisesti. Kalorinkulutus 3 000 kcal/kerta. 20 minuuttia viikossa riittää.

48 tunnin vapaus

EMS-treeniä täysin vapaasti. Ei johtoja tai muita esteitä. Sisällä ja ulkona. 5 000 metrin toimintasäde.

Mitä EMS-treenillä tarkoitetaan?

EMS-treenaaminen on kattava harjoittelumenetelmä, jossa hyödynnetään sähköimpulsseja. EMS-lyhenne tulee sanoista Electrical Muscle Stimulation. Arkielämässä keskushermostomme lähettää jatkuvasti sähköimpulsseja, joilla se ohjaa lihasten toimintaa.

Lihaskudosten sähköisessä stimuloinnissa tätä luonnollista menetelmää käytetään niiden syvien lihaskudosten aktivointiin, joita perinteisellä harjoittelulla on hankala saavuttaa. EMS-harjoittelupukumme on erityinen harjoitteluun tarkoitettu biopuku, joka stimuloi lihaksia ulkopuolelta ja tekee treenaamisesta tehokasta.

Kenelle EMS-treeni sopii?

EMS-treenistä on hyötyä esimerkiksi seuraavissa tapauksissa.

Haluat:

  • vähentää selluliittiä
  • vähentää roikkuvaa ihoa
  • apua lihaskipuihin
  • apua selkäkipuihin
  • kuntouttaa
  • kiinteytystä
  • kasvattaa lihasta
  • lieventää stressiä
  • säästää aikaa
  • säästää rahaa


10.jpg

EMS-treenin erilaiset variaatiot

AQ8 Spartan – EMS training

Suunniteltu kehonrakennukseen ja urheiluun. Tehokas harjoittelu keskittyy lihasten, voiman, nopeuden ja kestävyyden kehittämiseen. Tämä on panoksemme ammattimaisen fyysisen harjoittelun maailmaan.

AQ8 Reborn – EMS training

Pitää huolta ulkonäöstä ja kauneudesta. Apuna kevyet ja helppokäyttöiset puvut. Ensisijainen tarkoitus: siluetin ja ihon kunnon parantaminen. Saavutettavia tavoitteita ovat selluliitin ja rasvakertymien poisto, välitön hoikentuminen ja aineenvaihdunnan muutos.

AQ8 Physis – EMS training

Lääkärit, fysioterapeutit ja kuntoutuspalveluiden tarjoajat voivat käyttää järjestelmää hoitaessaan useita lihasten ja luiden heikkouteen liittyviä vaivoja. Sen avulla voi vahvistaa lantionpohjaa, hoitaa lihasten surkastumia, lievittää luiden ja lihasten kipuja sekä tehostaa toiminnallista toipumista ja kliinistä kuntoutumista.

AQ8 maahantuonti

Urban Lifestyle Oy, Tampere

Lue lisää:

AQ8system.com

Asiakaskokemuksia

”Omat Hypoxi kokemukseni ovat erittäin positiiviset. Palautusohjelmalla saa uskomattoman nopeasti jalat palautettua, mikä on tärkeää seuraavan reenin kannalta. Painoa vetäessä Hypoxin rasvanpoltto antaa todella hyvää boostia painon nopeampaan laskuun ja nesteet lähtee hyvin liikkeelle. Mikä parasta, Hypoxin jälkeen olo on aina niin mahtava, kevyt ja rentoutunut.”

Elina Gustafsson
nyrkkeilijä

”Minun mielestä palauttavien hypoxihoitojen vaikutus on merkittävä. Kuuden kerran hoitojakson jälkeen oikeastaan koko treenamiseni yleisilme oli pirteämpi; treenit pystyi vetämään läpi kovempaa ja harjoitusten kestoa pystyi kasvattamaan. Tärkein muutos kilpaurheilijalle on kuitenkin se, että hoitojakson jälkeen sain kropasta irti ne puuttuvat tehot mitkä jäivät ennen hoitoja uupumaan.

Pyöräillessä kertyy myös paljon harjoitustunteja ja lenkkien pituudet ovat parhaimmillaan yli seitsemän tuntia. Tällöin hermotuksen ja aineenvaihdunnan on toimittava moitteettomasti. Olenkin huomannut miten jalat ovat terävämmät ja valmiimmat seuraavaan harjoitukseen parantuneen hermotuksen johdosta.

Paras vaikutus hypoxista saadaan mielestäni heti kovan kilpailun tai treenin jälkeen. Mitä nopeammin pääsee palauttavaan hoitoon sen parempi. Voin myös uskoa, että kovan punttitreenin jälkeen palauttavasta hoidosta on merkittävä hyöty. Myös pidemmän leiriviikon aikana hoidot nopeuttavat palautumista seuraavaan treeniin.

Kisakaudella ja leiriviikoilla hypoxista saatava hyöty on kilpaurheilijalle sen verran iso, että se vaikuttaa positiivisesti jo itse kilpailutuloksiin.”

Henri Ojala
maastopyöräilijä

”Käytän HYPOXI -pyörää palautuakseni pelien rasituksista. Yli- ja alipaine yhdistettynä pyöräilyyn on huomattavasti tehokkaampi palautumiskeino kuin perinteinen kuntopyörä.”

Kim Hirschovits
jääkiekkoilija


to top button