aq8-header-5
logo-aq8

Kohti EMS-harjoittelun tulevaisuutta

logo-aq8

Kohti EMS-harjoittelun tulevaisuutta

aq8-header-5

Tehoa ja teknologiaa

AQ8 System on sähköavusteista kuntoilua.

Se on uusi ja mullistava tapa saada terve, kaunis ja vahva vartalo ennätysajassa. Se mahdollistaa hauskan ja tehokkaan ryhmäharjoittelun. Järjestelmä on langaton, ja ainutlaatuisen radiotaajuusteknologiansa ansiosta sen toimintasäde on jopa 5 000 metriä.

AQ8-laite

Langatonta ja vaivatonta
Käyttämämme eksklusiivinen radiotaajuusteknologia varmistaa jokaiselle käyttäjälle virheettömän yhteyden. Jopa 8 käyttäjää samanaikaisesti.

Tulevaisuuden kuntoilua
300 lihasta aktivoituu samanaikaisesti. Kalorinkulutus 3 000 kcal/kerta. 20 minuuttia viikossa riittää.

48 tunnin vapaus
EMS-harjoittelua täysin vapaasti. Ei johtoja tai muita esteitä. Sisällä ja ulkona. 5 000 metrin toimintasäde.

EMS-harjoittelu

Kyseessä on kattava harjoittelumenetelmä, jossa hyödynnetään sähköimpulsseja. Arkielämässä keskushermostomme lähettää jatkuvasti sähköimpulsseja, joilla se ohjaa lihasten toimintaa.

Lihaskudosten sähköisessä stimuloinnissa (Electrical Muscle Stimulation, EMS) tätä luonnollista menetelmää käytetään niiden syvien lihaskudosten aktivointiin, joita perinteisellä harjoittelulla on hankala saavuttaa. EMS-harjoittelupukumme on erityinen harjoitteluun tarkoitettu biopuku, joka stimuloi lihaksia ulkopuolelta.

10.jpg

AQ8 Spartan
Suunniteltu kehonrakennukseen ja urheiluun. Tehokas harjoittelu keskittyy lihasten, voiman, nopeuden ja kestävyyden kehittämiseen. Tämä on panoksemme ammattimaisen fyysisen harjoittelun maailmaan.

AQ8 Reborn
Pitää huolta ulkonäöstä ja kauneudesta. Apuna kevyet ja helppokäyttöiset puvut. Ensisijainen tarkoitus: siluetin ja ihon kunnon parantaminen. Saavutettavia tavoitteita ovat selluliitin ja rasvakertymien poisto, välitön hoikentuminen ja aineenvaihdunnan muutos.

AQ8 Physis
Lääkärit, fysioterapeutit ja kuntoutuspalveluiden tarjoajat voivat käyttää järjestelmää hoitaessaan useita lihasten ja luiden heikkouteen liittyviä vaivoja. Sen avulla voi vahvistaa lantionpohjaa, hoitaa lihasten surkastumia, lievittää luiden ja lihasten kipuja sekä tehostaa toiminnallista toipumista ja kliinistä kuntoutumista.

AQ8 maahantuonti

Urban Lifestyle Oy, Tampere

Lue lisää:

AQ8system.com

to top button