two clear glass hearts on white sand beach, ocean,  sky and seascape
cryo21-logo-S

Luonnollista rasvan ja selluliitin poistoa ilman kirurgiaa

cryo21-logo-S

Luonnollista rasvan ja selluliitin poistoa ilman kirurgiaa

cryo21-panorama

Cryo 21 -terapia on luonnollinen rasvan- ja selluliitinpoistomenetelmä ilman kirurgiaa. Sillä on mahdollista hoitaa kaikkia kehon osa-alueita.

Cryo-kylmäkäsittelyllä voidaan myös ehkäistä lihas- ja jännetulehduksia sekä poistaa erilaisista vammoista johtuvien vaurioiden oireita ja lihasjännitystä. Lisäksi Cryo 21 -laitteella on mahdollista vähentää ryppyjä, tasoittaa raskausarpia ja pienentää kaksoisleukaa.

Cryo 21 -terapian tulokset on havaittavissa heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Tavallisesti käsittely toistetaan 4–10 kertaa toivotun tuloksen saavuttamiseksi. Cryo-terapian vaikutukset ovat pysyviä mikäli paino pysyy hallinnassa.

Käsittelyalueita ovat muun muassa:

Cryo 21 on terapeuttista rasvanpoistokäsittelyä ja perustuu rasvasolujen kylmäkäsittelyyn. Cryo-terapia eli kylmäkäsittely käynnistää rasvasoluissa apoptoosin. Apoptoosissa hoidettavan alueen rasvasolujen lämpötila lasketaan 34 °C:sta kahdeksaan celsiusasteeseen. Hoito tuntuu miellyttävän viileältä hieronnalta eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Parhaimmillaan rasvaa voi poistua vyötärönympäryksestä 4–10 käsittelykerran jälkeen jopa 12 senttimetriä.

Lue lisää:

cryo21.fi

to top button