two clear glass hearts on white sand beach, ocean, sky and seascape


cryo21-logo-S

Cryo-hoito – luonnollista rasvan ja selluliitin poistoa ilman kirurgiaaMIEHILLE


cryo21-logo-S

Cryo-hoito – luonnollista rasvan ja selluliitin poistoa ilman kirurgiaa


cryo21-panorama

Cryo21 on huippukylmähoitoa keholle

Haluatko varata ajan Cryo-hoitoon, ota helposti yhteyttä

Cryo 21-hoito eli Cryo-terapia on luonnollinen rasvan- ja selluliitinpoistomenetelmä ilman kirurgiaa. Sillä on mahdollista hoitaa kaikkia kehon osa-alueita. Cryo-hoito perustuu kudoksen nopeaan ja hallittuun jäähdyttämiseen.

Haluatko lukea kokemuksia Cryo21-hoidoista?

Tältä sivulta löydät kattavan infopaketin Cryo-hoidosta

Cryo-hoidoilla voidaan ehkäistä lihas- ja jännetulehduksia sekä poistaa erilaisista vammoista johtuvien vaurioiden oireita ja lihasjännitystä. Lisäksi Cryo 21 -laitteella on mahdollista vähentää ryppyjä, tasoittaa raskausarpia ja pienentää kaksoisleukaa.

Cryo 21-hoidon tulokset on havaittavissa heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Tavallisesti käsittely toistetaan 4–10 kertaa toivotun tuloksen saavuttamiseksi. Cryo-terapian vaikutukset ovat pysyviä mikäli paino pysyy hallinnassa.

Annamme Cryo-hoitoja Tampereen toimipisteellämme

Ota yhteyttä meihin ja tule palveltavaksi Tampereen sydämeen!


1.jpg

Cryo-hoidon käsittelyalueita ovat muun muassa:

Cryo-hoidolla on monia hyötyjä

Cryo-terapialla on todettu olevan useita hyötyjä. Se mm:

 • lieventää lihaskipua
 • rauhoittaa migreeniä
 • auttaa stressinhallinnassa
 • parantaa unen laatua
 • lievittää tulehduksia
 • auttaa psoriaksen ja aknen hoidossa
 • auttaa painonhallinnassa
 • kiihdyttää verenkiertoa pienentää turvotusta

Cryo 21 on terapeuttista rasvanpoistokäsittelyä

Cryo 21 on terapeuttista rasvanpoistokäsittelyä ja perustuu rasvasolujen kylmäkäsittelyyn. Cryo-terapia eli kylmäkäsittely käynnistää rasvasoluissa apoptoosin. Apoptoosissa hoidettavan alueen rasvasolujen lämpötila lasketaan 34 °C:sta kahdeksaan celsiusasteeseen. Hoito tuntuu miellyttävän viileältä hieronnalta eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Parhaimmillaan rasvaa voi poistua vyötärönympäryksestä 4–10 käsittelykerran jälkeen jopa 12 senttimetriä.

Cryo-terapiaa ei voi valitettavasti aina suositella

Jos olet epävarma sopiiko Cryo-terapia sinulle, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy. Seuraavissa tapauksissa Cryo-terapiaa ei suositella käytettäväksi, jos sinulla on:

 • Sydän- tai verisuonitauti
 • Verenpainetauti tai korkea verenpaine (180/100)
 • Syvälaskimotukoksia tai aivoverenkiertohäiriöitä
 • Epilepsia
 • Olet alle 18-vuotias
 • Olet raskaana

Lue lisää:

cryo21.fi

Asiakaskokemuksia

”Omat Hypoxi kokemukseni ovat erittäin positiiviset. Palautusohjelmalla saa uskomattoman nopeasti jalat palautettua, mikä on tärkeää seuraavan reenin kannalta. Painoa vetäessä Hypoxin rasvanpoltto antaa todella hyvää boostia painon nopeampaan laskuun ja nesteet lähtee hyvin liikkeelle. Mikä parasta, Hypoxin jälkeen olo on aina niin mahtava, kevyt ja rentoutunut.”

Elina Gustafsson
nyrkkeilijä

”Minun mielestä palauttavien hypoxihoitojen vaikutus on merkittävä. Kuuden kerran hoitojakson jälkeen oikeastaan koko treenamiseni yleisilme oli pirteämpi; treenit pystyi vetämään läpi kovempaa ja harjoitusten kestoa pystyi kasvattamaan. Tärkein muutos kilpaurheilijalle on kuitenkin se, että hoitojakson jälkeen sain kropasta irti ne puuttuvat tehot mitkä jäivät ennen hoitoja uupumaan.

Pyöräillessä kertyy myös paljon harjoitustunteja ja lenkkien pituudet ovat parhaimmillaan yli seitsemän tuntia. Tällöin hermotuksen ja aineenvaihdunnan on toimittava moitteettomasti. Olenkin huomannut miten jalat ovat terävämmät ja valmiimmat seuraavaan harjoitukseen parantuneen hermotuksen johdosta.

Paras vaikutus hypoxista saadaan mielestäni heti kovan kilpailun tai treenin jälkeen. Mitä nopeammin pääsee palauttavaan hoitoon sen parempi. Voin myös uskoa, että kovan punttitreenin jälkeen palauttavasta hoidosta on merkittävä hyöty. Myös pidemmän leiriviikon aikana hoidot nopeuttavat palautumista seuraavaan treeniin.

Kisakaudella ja leiriviikoilla hypoxista saatava hyöty on kilpaurheilijalle sen verran iso, että se vaikuttaa positiivisesti jo itse kilpailutuloksiin.”

Henri Ojala
maastopyöräilijä

”Käytän HYPOXI -pyörää palautuakseni pelien rasituksista. Yli- ja alipaine yhdistettynä pyöräilyyn on huomattavasti tehokkaampi palautumiskeino kuin perinteinen kuntopyörä.”

Kim Hirschovits
jääkiekkoilija


to top button