two clear glass hearts on white sand beach, ocean,  sky and seascape


cryo21-logo-S

Cryo21 kokemuksia suoraan ihmisiltäMIEHILLE


cryo21-logo-S

Cryo21 kokemuksia suoraan ihmisiltä


cryo21-panorama

Tälle sivulle olemme keränneet kokemuksia Cryo21 hoidoista. Lue kokemuksista lisää alta tai klikkaa linkkiä päästäksesi sivulle. Lisäksi tämän linkin takaa löytyy kuvia hoidon tuloksista.

Yleisesti ottaen Cryo-hoidon hoitotulokset ovat pysyviä ja välittömiä. Ensimmäisestä käsittelystä lähtien on havaittavissa muutoksia, mutta sarjahoitona muutokset ovat luonnollisesti näkyvämpiä. Yleisimmät sarjahoidot ovat 5 tai 10 kerran hoitosarjoja. Ensimmäisellä hoitokerralla voidaan arvioida, kuinka monta hoitokertaa tarvitaan halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Haluatko varata ajan Cryo-hoitoon, ota helposti yhteyttä


1.jpg

Cryo21 -kokemus: Nainen 31 v.

”Treenaan aktiivisesti ja olen myös tarkka ruokavaliostani, mutta silti olen kärsinyt selluliitista. Olen kokeillut kaikkia mahdollisia selluliitin poistokeinoja mutta Cryo21 hoito on oikeasti minulle ainut tehokas keino päästä eroon selluliitista. Se auttaa minua pitämään selluliitin kurissa treenin ja ruokavalion ohessa. Cryo21 – toimiva keino selluliitin poistoon.”

Lähde: https://www.cryo21.fi/asiakaskokemuksia

Cryo21 -kokemus: Nainen 51 v.

”Minulle on tehty yläluomiin korjausleikkaus ja harkitsin operaatiota myös alaluomiin mutta Cryo21 hoidon jälkeen tunnen että ongelma on ratkaistu, olen todella tyytyväinen tuloksiin. Cryo21 kasvohoito – keskittyen silmäpussien alueelle. Sarjahoitona (vähintään 3x) saavutetaan paras lopputulos.”

Lähde: https://www.cryo21.fi/asiakaskokemuksia

Cryo21 -kokemus: Nainen 20 v.

”Aino 20v. menetti ison osan hiuksia 14 vuotiaana. Kesäkuussa 2017 aloitimme hänelle Cryo21 hoidot. Hoitoja tehtiin elokuuhun saakka jolloin havaittiin selvä hiusten kasvun alkaminen. Cryo21 hoitojen lisäksi mitattiin kehon ravintoainekoostumus sekä otettiin käyttöön hiusten kasvua edistäviä ravintolisiä. Cryo21 -hoidolla nopeutettiin hiusten kasvua, ravintolisillä tasapainotettiin kehoa sen puutoksista. Cryo21 -hoito aktivoi päänahan verenkiertoa sekä rentouttaa kallon lihaksia. Ennen kuva kesäkuu 2017 ennen hoitojen aloittamista. Jälkeen kuva on tammikuulta 2018 jolloin Ainon hiukset ovat jo kasvaneet. Aino itse on hyvin tyytyväinen tulokseen sekä hoitoon jota hän kuvaa erittäin miellyttäväksi kokemukseksi”

Lähde: https://www.cryo21.fi/asiakaskokemuksia

Cryo21 -kokemus: Mies 46 v.

”Olen käynyt kuntosalilla ja miettinyt syömisiäni jo jonkin aikaan. Kävin kuntosalillani InBody mittauksessa ja mittauksessa havaittu viskeraalirasvan korkea arvo (139,6) herätti minut miettimään mitä asialle voisi muuta tehdä. Cryo 21 rasvanpoistohoidot aloitettiin. Neljän hoidon jälkeen oli vyötäröstäni lähtenyt jo 7 cm. Menin uudestaan InBody mittaukseen ja viskeraalirasvan mittausluku oli pienentynyt huomattavasti – nyt arvo oli 107,3. Ja kaikki muutkin tulokset olivat parantuneet – kehon rasvapitoisuus oli laskenut 7,4 kg. Olen todella tyytyväinen Cryo 21 hoitoon – tämä antaa lisää motivaatiota terveelliseen elämäntapamuutokseen.”

Lähde: https://www.cryo21.fi/asiakaskokemuksia

Cryo21 -kokemus: Mies 18 v.

”Tulos ennen hoitoja ja 3 hoidon jälkeen. Kotihoito-ohjeiden noudattaminen nopeuttaa hoitoa, kotihoito-ohjeet sisältävät myös ravinto-ohjeita sillä aknea tulee hoitaa myös ruokavaliolla.”

Lähde: https://www.cryo21.fi/asiakaskokemuksia

Lue lisää Cryo21-hoitojen kokemuksista seuraavasta artikkelista:

https://blogit.terve.fi/sinaoletkaunis/poistaako-kylmakasittely-selluliittia-rasvaa/

Lue lisää:

cryo21.fi

to top button