Facebook     Instagram     Hypoxi.fi

Slideshow (100%x100%)

SUN 400XL INFRAPUNAPYÖRÄ

Mikä on infrapunapyörä?

Se on Itävallassa suunniteltu kuntopyörä, joka on asetettu kahden infrapunalämpöä tuottavan seinämän väliin. Seinämät antavat lämpöä pyöräilijälle hänen polkiessaan. Laite on suunniteltu erityisesti kehon hoitoon ja tukemaan laihdutusta ruokavalion ohessa. Infrapunapyörällä 30 minuutin polkeminen vastaa tehokkuudeltaan 30 kilometrin juoksulenkkiä, koska kohonnut aineenvaihdunta taso polttaa runsaasti kaloreita.

Miksi infrapunapyörää kannattaa kokeilla?

Painon pudotuksen lisäksi laite auttaa vartalonmuokkaukseen sen selluliittia poistavan vaikutuksen takia. Laite parantaa myös lihasten suorituskykyä, sillä infrapunalämpö nopeuttaa niiden palautumista urheilusuorituksen jälkeen ja lisää niiden hapenottokykyä. Infrapunapyörällä on tutkittu olevan positiivisia vaikutuksia myös iho-ongelmiin sekä sairauksien estoon.

Mihin vaikutukset perustuvat?

Terveyttä edistävät vaikutukset pohjautuvat pitkälti infrapunalämmön syvälämpösäteisiin. Infrapunalämpö on auringonvalon kaltaista valoa, josta noin 80 %, muuttuu lämmöksi kohdatessaan jotakin kiinteää kuten esimerkiksi pyörässä polkevan henkilön. Lämpösäteet eivät lämmitä ympärillä olevaa ilmaa vaan ne menevät kehoon 4-5 cm syvyyteen. Lämpö aiheuttaa sen, että sydämen lyöntitiheys kohoaa ja se pumppaa verta elimistöön nopeammin. Verenkierron vilkastuessa ruumiinlämpö nousee ja keho alkaa viilentää itseään tuottamalla hikeä. Hien mukana kehosta poistuu tehostetusti sinne kerääntyneitä kuona-aineita, jotka tukkivat elimistöä ja huonontavat ihon laatua. Koska infrapunalämpö edistää verenkiertoa, samalla valkosolujen tuotanto kiihtyy ja kehon immuunijärjestelmä paranee.

Tervetuloa kokeilemaan!

CRYO21

Jäädytyshoitoa rasvanpoistoon, kiinteytykseen ja fysioterapeuttisiin hoitoihin

Cryo21 avulla voi hoitaa monia eri käsittelyalueita. Sen avulla voit poistaa ei toivotua rasvaa ja selluliittia luonnollisesti ilman kirurgiaa. Cryo21 laitteella voi poistaa lihasjännityksiä sekä vammoista johtuvien vaurioiden oireita. Se myös vaikuttaa tulehdusta ehkäisevästi.Kylmäkäsittely on FDA:n hyväksymä menetelmä, täysin turvallinen ja vaaraton, ilman sivuvaikutuksia.

Tutustu tarkemmin www.cryo21.fi

 

HINNASTO

Infrapunapyörä

  • kerta   28,00 €

Infrapunapyörä

  • 5 kerran kortti 125,00 €

Cryo21 konsultaatio 125,00 €

Täysimittainen tutustumishoito 30 min

 

MAKSUTON TUTUSTUMINEN HYPOXIIN

Tule tutustumaan palveluumme!

Varaa aika maksuttomaan tutustumiseen ja ota askel kohti unelmavartaloasi - tutustumisen aika kartoitamme tilanteesi ja katsomme, minkälainen Hypoxi-terapia sinulle parhaiten sopii. Varaa tutustumiseen aikaa noin piolituntai ja mukaan roimasti avointa mieltä - niin se onnistuu parhaiten.

Varaa tutustumisaika - Tel 0207 435 711

REFERENSSIT

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että tulokset puhuvat puolestaan - kaikissa tapauksissa. Vuonna 2002 tehdyssä tutkimuksessa (Norbert Egger), johon osallistui 1.527 kpl 25-55 vuotiasta naista, verrattiin koehenkilöiden reisien ja vyötärön ympärysmitan pienentymistä. Koehenkilöt jaettiin ryhmiin, joista osa harjoitteli perinteisesti ilman Hypoxi-laitetta, joko kävelemällä tai juoksumatolla tai kuntopyöräillen. Osa taas harjoitteli Hypoxi-laitteiden avulla. Molemmat ryhmät noudattivat samaa ruokavaliota ja seuranta-aika oli 6 kuukautta.

Tulokset olivat häkellyttäviä Hypoxi-ryhmän eduksi - reisien ympärysmitta pieneni yli kolmenkertaisesti ja vyötärön ympärysmitta pieneni yli nelinkertaisesti normaaliin harjoitteluun verrattuna.

Tyytyväisiä Hypoxi-treenareita

  • Robbie Williams
  • Petri Keskitalo
  • Krista Haapanen
 
 
 

Hypofix Oy

Erkkilänkatu 11
33100 Tampere

Tel 0207 435 711 - tampere@hypoxi.fi
2400114-7 - Alv.rek.

 

WEBDESIGN WWW.LYLY.FI OY