hypoxi-dl-3 kopio


1.jpg

4.jpg (1)

HYPOXI® -hoitoja Tampereella

Teemme HYPOXI-hoitoja Tampereella monen vuoden kokemuksella.

HYPOXI on luonnollinen menetelmä, jolla rasvanpoltto pystytään kohdentamaan lantioon, reisiin, pakaroihin ja vatsanseutuun. HYPOXI vähentää tehokkaasti myös selluliittia. Se on eräänlainen laihdutushoito.

Oletko lukenut jo Hypoxi kokemuksia?

HYPOXI-menetelmässä kevyt matalasykkeinen rasvanpolttoliikunta HYPOXI-laitteissa yhdistetään kehon ongelmakohtiin kohdennettavaan yli- ja alipaineeseen. Yhdistelmä parantaa ongelma-alueiden verenkiertoa ja mahdollistaa tehokkaamman rasvanpolton. HYPOXI sopii kaikenikäisille naisille ja miehille.

Tutkimuksissa on osoitettu, että HYPOXI-menetelmällä ongelmakohtien ympärysmitta pienenee kolme kertaa tehokkaammin kuin tavallisen liikunnan tai laihdutuksen yhdistelmällä. Näkyviä ja mitattavia tuloksia on mahdollista saada jo neljässä viikossa ilman riskejä tai haitallisia sivuvaikutuksia. Vaikutukset perustuvat rasvanpolttoon ja ovat pitkäkestoisia.

Kuinka saavutat parhaat tulokset HYPOXI :lla?

Parhaat tulokset saavutat, kun tuet HYPOXI-jaksoasi keventämällä ruokavaliota ja saat painosi putoamaan noin 2–3 kiloa kuukauden hoitojakson aikana. Silloin suurin osa painonpudotuksesta kohdistuu juuri toivotulle alueelle. Lisäksi

  • käyt HYPOXI-treenissä 3 kertaa viikossa
  • syöt 2–4 tuntia ennen HYPOXIa (ei välittömästi ennen)
  • vältät syömistä ainakin 2 tuntia HYPOXIn jälkeen
  • vältät hiilihydraatteja 6–7 tuntia treenin jälkeen
  • vältät alkoholia vähintään 6–7 tuntia treenin jälkeen
  • et tee raskasta liikuntaa tai lihaskuntotreeniä juuri ennen HYPOXIa
  • et tee muuta treeniä HYPOXIn jälkeen
  • muistat juoda tarpeeksi vettä varsinkin HYPOXI-päivinä

Rasvanpolttoon reisistä on monta tapaa

Rasvanpoltto reisistä saattaa tehdä joskus tiukkaa, sillä kaikista useimmin rasvakudos jää nimenomaan reisien ja vatsan alueelle. Erilainen liikunta on tottakai hyvä vaihtoehto reisien ja vatsanseudun kiinteyttämiseen, mutta HYPOXI® -hoitojen voidaan ajatella olevan nk. täsmäiskuja juuri esimerkiksi reisien ja vatsan alueelle. Toisin sanoen HYPOXI®-hoitojen avulla rasvanpoltto voidaan kohdistaa suoraan esimerkiksi reisiin ja pakaroihin.

Rasvanpolttamiseen voi vaikuttaa usein keinoin

HYPOXI®-hoitojen lisäksi kehon kiinteytymiseen voi vaikuttaa myös muilla keinoin. Jos haluat kiinteyttää kehoasi, kannattaa seuraaviin asioihin kiinnittää huomiota:

1. Nuku tarpeeksi

Riittävä uni on kaiken hyvinvoinnin perusta. Virkeänä esimerkiksi hormonitoimintasi on todennäköisemmin tasapainossa.

2. Juo tarpeeksi vettä

Vesi on kalorivapaata ja se auttaa pitämään nestetasapainon ja aineenvaihdunnan normaalina. Nämä vaikuttavat esimerkiksi ihon hyvinvointiin.

3. Harrasta aerobista liikuntaa

Aerobinen liikuntaa eli kävely, juoksu tai pyöräily auttaa niin painonhallintaan kuin matalasykkeisenä ja pitkäkestoisena tehostaa rasvanpolttoa.


1.jpg

HYPOXI® miehille

HYPOXI sopii erinomaisesti miehille. Miesten yleisimpiä ongelma-alueita ovat vyötärön- ja vatsanseutu sekä kyljet. Noin 95 %:lla miehistä kehon ylimääräiset rasvakertymät ovat näillä alueilla.

Keskivartalon rasvakertymät eivät ole vain esteettinen ongelma. Vyötärölinjan tarkkailu on hyödyllistä jo terveydellisistäkin syistä. Suuri osa keskivartalon liikarasvasta kertyy vatsaontelon sisään suolten ja sisäelinten väliin sekä maksan sisälle. Tätä terveydelle haitallista rasvaa kutsutaan sisäelinrasvaksi eli viskeraaliseksi rasvaksi.

HYPOXI-Vacunaut-laite on kehitetty nimenomaan keskivartalon rasvakertymien poistamiseen. 30 minuutin reippaan kävelyn aikana laite kohdistaa ongelma-alueelle vaihtelevaa yli- ja alipainetta erityisvalmisteisen ilmatiiviin puvun kautta.

HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70 %:sesti toivotulle alueelle. HYPOXI-Vacunaut muokkaa keskivartaloa ja kylkiä tehokkaasti ja tulokset näkyvät nopeasti.

HYPOXI on tehokas myös palautumiseen ja erinomainen apu esimerkiksi pitkän matkan juoksu- tai pyöräilyharjoittelussa. Vacunautilla voi hyvin korvata aerobisen harjoituskerran. Mikäli syke ja kunto sallivat, laitteessa voi myös juosta.


hypoxi-dl-4 kopio


4.jpg (1)

9.jpg

HYPOXI® naisille

HYPOXI ylä- ja ala-vartalolle

Naisille tyypillinen vartalon muoto on päärynävartalo: ylimääräinen rasva kertyy pääasiassa alavartaloon. Perinteinen painonpudotus kohdentuu kuitenkin usein ylävartaloon ja rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. HYPOXIn avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta.

Lantiolta, reisistä ja pakaroista on erittäin vaikea polttaa rasvaa tehokkaasti. Tämä johtuu siitä, että verenkierto näillä alueilla on verraten heikko. Huomaat sen helpoimmin tavallisen liikunnan jälkeen: pakarasi jäävät kylmiksi vaikka lihaksesi ovatkin lämpimät.

HYPOXI-laitteet kohdentavat rasvanpolton vyötäröstä alaspäin ja vähentävät selluliittia. HYPOXI polttaa rasvaa luonnollisesti kevyen rasvanpolttoliikunnan ansioista. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboloituu maksan toiminnasta.

HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70 %:sesti toivotulle alueelle. Esimerkiksi reidet pienenevät HYPOXIn avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

HYPOXI keskivartalolle

Iän myötä hormonaalisista tekijöistä johtuva rasvan kertyminen vyötärön- ja vatsanseudulle on yleistä. Vyötärölle kertyvä rasva on terveydelle haitallista, koska rasvaa on tyypillisesti myös sisäelinten ympärillä ja vatsaontelossa. Sisäelinrasva lisää sydän- ja verisuonisairauksien, metabolisen oireyhtymän sekä aikuisiän tyypin 2 diabeteksen riskiä.

HYPOXI Vacunaut -laitteen avulla suurin osa rasvanpoltosta voidaan kohdistaa vatsan- ja vyötärönseudulle. Harjoitus kestää vain 30 minuuttia ja sinä aikana keho polttaa keskimäärin 3–4 kertaa enemmän rasvaa ongelma-alueelta kuin tavallinen liikunta.

HYPOXI  iholle

Iho on ihmisen suurin elin ja voi muodostaa jopa 15 % kehon painosta. Usein kuitenkin unohdamme, että myös iho tarvitsee harjoitusta pysyäkseen kimmoisana ja kauniina. Jos ihosi on esimerkiksi laihdutuksen tai synnytyksen takia menettänyt joustavuuttaan, voit harjoittaa ihoasi tehokkaasti HYPOXIn avulla.

Tämä 20 minuutin terapia sopii erinomaisesti HYPOXI-rasvanpolttoharjoittelun kaveriksi, ja erityisesti jos sinulla on paljon selluliittiä tai kehoosi kertyy helposti nestettä.

HYPOXIn vaikutus selluliittiin

Selluliitti ei ole vain ylipainoisten ongelma, sillä sitä esiintyy niin normaalipainoisilla kuin hoikillakin. Suurin osa naisista kokee kärsivänsä jossain määrin appelsiini-ihosta, ihon muhkuraisuudesta tai selluliitista.

Rasvakertymät ja selluliitti ongelmakohdissa, kuten reisissä, johtuvat kohtien heikosta verenkierrosta. Veri keskittyy useimmiten suuriin lihaksiin, mutta ympäröivissä kudoksissa verenkierto on heikkoa. Tämän takia myös liikunnallisilla henkilöillä voi esiintyä selluliitia.

Ihon muhkurainen olemus, selluliitti, koostuu imunesteen ja kuona-aineiden lisäksi aina myös rasvasoluista. Passiiviset, nestettä poistavat hoidot (esim. hieronta ja voiteet) parantavat ihon ulkonäköä hetkellisesti, mutta ne eivät vaikuta selluliittiin pitkäkestoisesti. Passiivisten hoitojen jälkeen ihon epätasaisuus palautuu useimmiten muutaman viikon kuluttua hoidon lopettamisesta.

HYPOXI-hoidon aikana verenkierto ja aineenvaihdunta ongelma-alueella vilkastuvat ja hapen, ravintoaineiden ja rasvahappojen kulkeutuminen alueelle parantuvat. Myös kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Tämän seurauksena selluliitti vähenee. Pysyvän tuloksen saavuttamiseksi on tärkeää, että keho polttaa rasvaa ja että samalla kehon oma luonnollinen verenkierto paranee hoidettavalla alueella.

Tarvittavan HYPOXI-jakson pituus riippuu lähtötilanteesta: selluliitin laadusta ja määrästä, ihokudoksesta sekä lihaksistosta. Myös ikä vaikuttaa olennaisesti selluliitin vähenemiseen. Hoitojakson pituus vaihtelee 4–10 viikkoon.


9.jpg

HYPOXI® urheilijoille

HYPOXIlla voidaan tehdä perinteisiä keinoja tehokkaampi palautumisharjoitus. Nopean palautumisen ansiosta treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee.

HYPOXI palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Harjoitus lisää verenkiertoa, poistaa lihaksista maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainoittaa sympaattisen ja parasympaattisen hermoston toimintaa.

HYPOXI on käytössä useilla ammattiurheilijoilla, mutta HYPOXI on erinomainen apu myös tavalliselle kuntoilijalle. Palautusmielessä HYPOXIssa ei tarvitse käydä kuuria vaan treenata voi tarpeen mukaan. Harjoitus on vastukseltaan kevyempi kuin normaali HYPOXI-harjoitus.


hypoxi-rasvanpoltto-miehille-2


1.jpg

9.jpg

HYPOXI® kuntoutuksen tukena

HYPOXI nopeuttaa kuntoutumista esimerkiksi polvileikkauksen jälkeen. HYPOXIn voi aloittaa heti kun saa luvan kävelyyn tai kevyeen pyöräilyyn. Usein kuntoutuksen voi aloittaa 1–2 viikon kuluessa leikkauksesta. HYPOXI paitsi poistaa nestettä stimuloimalla imusuoniston toimintaa myös parantaa verenkiertoa leikatulla alueella.

Lue lisää:

hypoxi.fi

to top button