hypoxi-dl-3 kopio


logo.png

Hypoxi kokemuksia suoraan ihmisiltäMIEHILLE


cryo21-logo-S

Hypoxi kokemuksia suoraan ihmisiltä


cryo21-panorama

Kokemuksia Hypoxi hoidosta

Tältä sivulta löydät useita Hypoxi kokemuksia ihmisten kertomana. Lue kokemuksista lisää alta tai klikkaa lähteen linkkiä päästäksesi katsomaan alkuperäisen lähteen.

Yhteenvetona voi sanoa, että Hypoxi-hoidoilla on hyviä kokemuksia sekä naisille että miehille. Ensimmäisestä käsittelystä lähtien on havaittavissa muutoksia, mutta sarjahoitona muutokset ovat luonnollisesti näkyvämpiä. Yleisimmät sarjahoidot 12 kerran hoitosarjoja. 12 kerran Hypoxi-hoitojakso sisältää rasvanpolton, alkulämmittelyn ja ihonkiinteytyksen.

Haluatko varata ajan Hypoxi-hoitoon, ota helposti yhteyttä

 


1.jpg

Hypoxi -kokemus: Heidi Sohlberg

”Ihan fiiliksissä! Ihan muutaman kerran jälkeen jo huomasin, että polven yläpuolelta sellainen ”löllö” oli hävinnyt ja sellainen ylimääräinen turvotus. Jenkkakahvat pienentyneet. Kokonainen olemukseni on parempi.”

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=3QWDWWBv5LI

Hypoxi -kokemus: Veera

”All in all, ymmärrän, että tässä hoikkuutta ja virheettömyyttä ihannoivassa yhteiskunnassa Hypoxia on helpointa markkinoida juurikin ongelmakohdista puhumalla ja upeista laihdutustuloksista kertomalla. itse kuitenkin löysin Hypoxista enemmänkin muita ihan yleisesti hyvinvointiin vaikuttavia hyötyjä. Menin testijaksolle vähän sellaisella ”mitähän hömppää tääkin on asenteella”, mutta yllätyin loppujen lopuksi kokemuksesta ihan positiivisesti. Tuota ihanan rentouttavaa lämmittelypukua on ihan jo ikävä. ”

Lähde: https://tyyliametsastamassa.fi/2017/08/07/hypoxi-kokemuksia-onko-siita-mitaan-hyotya-jos-ei-samalla-laihduta/

Hypoxi -kokemus: Terhi Kunelius

”Hypoxi-hoito tuntuu tosi hyvältä. 4,5 kiloa lähti painoa. Nimenomaan vatsanseudulta. Hoidon jälkeen oli aina valtavan energinen olo. En ole katunut pätkääkään.”

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=XSBTrkarPhI

Hypoxi -kokemus: Elina Ihatsu

”Hypoxi on auttanut minua todella paljon. Tuloksia alkoi näkymään 4-5 kerran jälkeen. Ja jopa ensimmäisen kerran jälkeen alkoi tuntumaan, että menisi parempaan suuntaan. Suosittelen hypoxia ihan kaikille!”

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=XSBTrkarPhI

Hypoxi -kokemus: Semi Hurtta

”Itseasiassa kaikki tavoitteet, mitä ollaan asetettu, on toteumassa ja toteutunut. Painonpudotus oli ykkösjuttu ja sitä on lähtenyt aivan suunnitellusti. Toinen on ruokailutottumukset ja ne muutuivat. Hypoxia on vaiketa kuvata, jokaisen täytyy kokea se itse.”

Lähde: https://www.youtube.com/watch?v=0YZPVA7QbzU

Hypoxi -kokemus: Meiju Suvas

”Olen käynyt 12 kerran sarjan Hypoxia. 12 hypoxi-kerran aikana lähti yhteensä kropasta 27 senttiä eri paikoista. Tässä on lähinnä hoidettu vatsaa ja reisiä – se oli se tärkein alue. Eniten lähti vatsasta eli navan päältä, siitä lähti 8,2 senttiä – se on aika paljon. Kyllä se tuntuukin ja vaatteet istuu paremmin. Ainoastaan tässä on yksi huono puoli – tähän jää koukkuun. Tekisi mieli melkein joka toinen päivä käydä. Suosittelen lämpimästi! ”

Lähde: https://www.facebook.com/watch/?v=321933172860745

Hypoxi -kokemus: Henri Ojala, maastopyöräilijä

Minun mielestä palauttavien hypoxihoitojen vaikutus on merkittävä. Kuuden kerran hoitojakson jälkeen oikeastaan koko treenamiseni yleisilme oli pirteämpi; treenit pystyi vetämään läpi kovempaa ja harjoitusten kestoa pystyi kasvattamaan. Tärkein muutos kilpaurheilijalle on kuitenkin se, että hoitojakson jälkeen sain kropasta irti ne puuttuvat tehot mitkä jäivät ennen hoitoja uupumaan.

Pyöräillessä kertyy myös paljon harjoitustunteja ja lenkkien pituudet ovat parhaimmillaan yli seitsemän tuntia. Tällöin hermotuksen ja aineenvaihdunnan on toimittava moitteettomasti. Olenkin huomannut miten jalat ovat terävämmät ja valmiimmat seuraavaan harjoitukseen parantuneen hermotuksen johdosta.

Paras vaikutus hypoxista saadaan mielestäni heti kovan kilpailun tai treenin jälkeen. Mitä nopeammin pääsee palauttavaan hoitoon sen parempi. Voin myös uskoa, että kovan punttitreenin jälkeen palauttavasta hoidosta on merkittävä hyöty. Myös pidemmän leiriviikon aikana hoidot nopeuttavat palautumista seuraavaan treeniin.

Kisakaudella ja leiriviikoilla hypoxista saatava hyöty on kilpaurheilijalle sen verran iso, että se vaikuttaa positiivisesti jo itse kilpailutuloksiin.

Hypoxi -kokemus: Kim Hirschovits, jääkiekkoilija

”Käytän HYPOXI -pyörää palautuakseni pelien rasituksista. Yli- ja alipaine yhdistettynä pyöräilyyn on huomattavasti tehokkaampi palautumiskeino kuin perinteinen kuntopyörä.”

Hypoxi -kokemus: Elina Gustafsson, nyrkkeilijä

”Omat Hypoxi kokemukseni ovat erittäin positiiviset. Palautusohjelmalla saa uskomattoman nopeasti jalat palautettua, mikä on tärkeää seuraavan reenin kannalta. Painoa vetäessä Hypoxin rasvanpoltto antaa todella hyvää boostia painon nopeampaan laskuun ja nesteet lähtee hyvin liikkeelle. Mikä parasta, Hypoxin jälkeen olo on aina niin mahtava, kevyt ja rentoutunut.”

 

 

to top button