infrabike-4

SUN400XL -infrapunapyörä


logo.png

Kokonaisvaltaista tehoa syvälämpösäteilläMIEHILLE
NAISILLE

SUN400XL -infrapunapyörä


logo.png

Kokonaisvaltaista tehoa syvälämpösäteillä

Kohdennettua rasvanpolttoa, luonnollisesti


10.jpg (1)


12.jpg (1)

SUN400XL-infrapunapyörä auttaa tehokkaasti kokonaisvaltaiseen kehon hyvinvointiin ja kalorien kulutukseen. Lisäksi infrapunapyörä kasvattaa lihasten hapenottokykyä ja nopeuttaa urheilusuorituksen jälkeistä palautumista. Infrapunapyörällä on tutkittu olevan positiivisia vaikutuksia myös iho-ongelmiin.

Infrapunapyörän vaikutukset perustuvat pitkälti auringonvalon kaltaisen infrapunavalon syvälämpösäteisiin. Infrapunavalossa poljettaessa saadaan yhdistettyä liikunnan ja infrapunavalon hyödyt: sydämen lyöntitiheys kohoaa, verenkierto vilkastuu ja aineenvaihdunta kohoaa.

Hien mukana kehosta poistuu tehostetusti sinne kerääntyneitä kuona-aineita, jotka tukkivat elimistöä ja huonontavat ihon laatua. Koska infrapunalämpö edistää verenkiertoa, myös valkosolujen tuotanto kiihtyy ja kehon immuunijärjestelmä paranee. Puolen tunnin polkeminen SUN400XL-infrapunapyörässä vastaa tehokkuudeltaan 30 kilometrin juoksulenkkiä!


12.jpg (1)

Infrapunalämpö

  • kuluttaa kaloreita ja vähentää selluliittia
  • lisää verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa
  • parantaa lihasten hapenottokykyä
  • nopeuttaa palautumista urheilusuorituksen jälkeen
  • helpottaa lihas- ja nivelkipuja
  • puhdistaa ja kaunistaa ihoa


10.jpg (1)

Asiakaskokemuksia

”Omat Hypoxi kokemukseni ovat erittäin positiiviset. Palautusohjelmalla saa uskomattoman nopeasti jalat palautettua, mikä on tärkeää seuraavan reenin kannalta. Painoa vetäessä Hypoxin rasvanpoltto antaa todella hyvää boostia painon nopeampaan laskuun ja nesteet lähtee hyvin liikkeelle. Mikä parasta, Hypoxin jälkeen olo on aina niin mahtava, kevyt ja rentoutunut.”

Elina Gustafsson
nyrkkeilijä

”Minun mielestä palauttavien hypoxihoitojen vaikutus on merkittävä. Kuuden kerran hoitojakson jälkeen oikeastaan koko treenamiseni yleisilme oli pirteämpi; treenit pystyi vetämään läpi kovempaa ja harjoitusten kestoa pystyi kasvattamaan. Tärkein muutos kilpaurheilijalle on kuitenkin se, että hoitojakson jälkeen sain kropasta irti ne puuttuvat tehot mitkä jäivät ennen hoitoja uupumaan.

Pyöräillessä kertyy myös paljon harjoitustunteja ja lenkkien pituudet ovat parhaimmillaan yli seitsemän tuntia. Tällöin hermotuksen ja aineenvaihdunnan on toimittava moitteettomasti. Olenkin huomannut miten jalat ovat terävämmät ja valmiimmat seuraavaan harjoitukseen parantuneen hermotuksen johdosta.

Paras vaikutus hypoxista saadaan mielestäni heti kovan kilpailun tai treenin jälkeen. Mitä nopeammin pääsee palauttavaan hoitoon sen parempi. Voin myös uskoa, että kovan punttitreenin jälkeen palauttavasta hoidosta on merkittävä hyöty. Myös pidemmän leiriviikon aikana hoidot nopeuttavat palautumista seuraavaan treeniin.

Kisakaudella ja leiriviikoilla hypoxista saatava hyöty on kilpaurheilijalle sen verran iso, että se vaikuttaa positiivisesti jo itse kilpailutuloksiin.”

Henri Ojala
maastopyöräilijä

”Käytän HYPOXI -pyörää palautuakseni pelien rasituksista. Yli- ja alipaine yhdistettynä pyöräilyyn on huomattavasti tehokkaampi palautumiskeino kuin perinteinen kuntopyörä.”

Kim Hirschovits
jääkiekkoilija


to top button