xtone_edit

X-TONE™


logo.png

MMS-LIHASSTIMULAATIOMIEHILLE
NAISILLE

SUN400XL -infrapunapyörä


logo.png

Kokonaisvaltaista tehoa syvälämpösäteillä

Kohdennettua rasvanpolttoa, luonnollisesti


220214-ctn_011-2-400×335


220214-ctn_011-2-400×335

X-TONE™– elektromagneettinen lihasharjoittelu (MMS) on saavuttanut nopeasti laajan suosion markkinoilla. MMS-hoidot voivat tukea lihaksia ja palautumista ja poistaa ei-toivottuja rasvakertymiä hoidettavilta alueilta.

MMS-lihasstimulaatio saavuttaa voimakkaita lihassupistuksia hoidetulla alueella, ja tiheä supistumistaajuus saattaa liittyä nopeampaan lihasten kehittymiseen. X-TONE™-laite tuottaa jopa 20 000 supistusta 30 minuutin istunnon aikana. X-TONE™-laitetta voidaan käyttää fyysisten aktiviteettien ja toimenpiteiden jälkeen.


x-tone-0440

Lihasstimulaation edut:

  • Lisää lihasmassaa ja polttaa rasvaa
  • Ei invasiivinen hoitomenetelmä, joka sopii kaikille
  • Lyhyt hoitoaika, vain 30 minuuttia lihasryhmää kohden
  • Erinomaiset tulokset jo neljällä hoitokerralla
  • Intensiivinen harjoitus, jopa 20 000 lihassupistusta hoidon aikana
  • Välittömät tulokset lihaksen voimassa sekä aktivoinnissa
  • Kiinteyttävät tulokset näkyvät 2–4 viikon kuluessa
  • Tutkimusten tukema – neljän kerran hoitojakson jälkeen keskimääräinen lihasmassan kasvu 16 % ja keskimääräinen rasvan väheneminen 19 %


x-tone-0440

Tutustu tuotteeseen tarkemmin valmistajan sivuilla:

Asiakaskokemuksia

”Omat Hypoxi kokemukseni ovat erittäin positiiviset. Palautusohjelmalla saa uskomattoman nopeasti jalat palautettua, mikä on tärkeää seuraavan reenin kannalta. Painoa vetäessä Hypoxin rasvanpoltto antaa todella hyvää boostia painon nopeampaan laskuun ja nesteet lähtee hyvin liikkeelle. Mikä parasta, Hypoxin jälkeen olo on aina niin mahtava, kevyt ja rentoutunut.”

Elina Gustafsson
nyrkkeilijä

”Minun mielestä palauttavien hypoxihoitojen vaikutus on merkittävä. Kuuden kerran hoitojakson jälkeen oikeastaan koko treenamiseni yleisilme oli pirteämpi; treenit pystyi vetämään läpi kovempaa ja harjoitusten kestoa pystyi kasvattamaan. Tärkein muutos kilpaurheilijalle on kuitenkin se, että hoitojakson jälkeen sain kropasta irti ne puuttuvat tehot mitkä jäivät ennen hoitoja uupumaan.

Pyöräillessä kertyy myös paljon harjoitustunteja ja lenkkien pituudet ovat parhaimmillaan yli seitsemän tuntia. Tällöin hermotuksen ja aineenvaihdunnan on toimittava moitteettomasti. Olenkin huomannut miten jalat ovat terävämmät ja valmiimmat seuraavaan harjoitukseen parantuneen hermotuksen johdosta.

Paras vaikutus hypoxista saadaan mielestäni heti kovan kilpailun tai treenin jälkeen. Mitä nopeammin pääsee palauttavaan hoitoon sen parempi. Voin myös uskoa, että kovan punttitreenin jälkeen palauttavasta hoidosta on merkittävä hyöty. Myös pidemmän leiriviikon aikana hoidot nopeuttavat palautumista seuraavaan treeniin.

Kisakaudella ja leiriviikoilla hypoxista saatava hyöty on kilpaurheilijalle sen verran iso, että se vaikuttaa positiivisesti jo itse kilpailutuloksiin.”

Henri Ojala
maastopyöräilijä

”Käytän HYPOXI -pyörää palautuakseni pelien rasituksista. Yli- ja alipaine yhdistettynä pyöräilyyn on huomattavasti tehokkaampi palautumiskeino kuin perinteinen kuntopyörä.”

Kim Hirschovits
jääkiekkoilija


to top button