hypoxi-kansi-1

HYPOXI® tutkimustulokset

Meille on ensiarvoisen tärkeää, että HYPOXIn tulokset puhuvat puolestaan.

Alla selvitykset kahdesta erilaisesta HYPOXIin liittyvästä tutkimuksesta.APARTMENTS
FLOOR PLANS


hypoxi-dl-3 kopio

Norbert Egger, 2002

Tutkimuksessa verrattiin koehenkilöiden reisien ja vyötärön ympärysmitan pienentymistä. Osa ryhmästä harjoitteli perinteisesti ilman HYPOXI-laitetta joko kävellen, juoksumatolla juosten tai kuntopyöräillen, osa harjoitteli HYPOXI-laitteilla. Tutkimukseen osallistui 1527 25–55-vuotiasta naista ja seuranta-aika oli kuusi kuukautta. Molemmat ryhmät noudattivat samaa ruokavaliota.

Tulokset olivat selviä HYPOXI-ryhmän eduksi: reisien ympärysmitta pieneni yli kolmenkertaisesti ja vyötärön ympärysmitta pieneni yli nelinkertaisesti normaaliin harjoitteluun verrattuna.

Medical Prevention Center Hamburg, Dr. Bamberger 2010

Tutkimuksessa selvitettiin, onko HYPOXI tehokkaampi menetelmä rasvakudoksen vähentämiseksi valituilla kehonalueilla kuin perinteinen liikunnan ja ruokavalion yhdistelmä.

Koeryhmän naiset harjoittelivat HYPOXI-S120®-laitteella 3 kertaa viikossa 30 minuuttia kerrallaan ja miehet HYPOXI-Vacunaut®-laitteella 3 kertaa viikossa 30 minuuttia kerrallaan.

Vertailuryhmän naiset harjoittelivat tavallisella kuntopyörällä 3 kertaa viikossa 30 minuuttia kerrallaan ja miehet kävelemällä tavallisella juoksumatolla 3 kertaa viikossa 30 minuuttia kerrallaan.

Tutkimukseen osallistui 20 samaan ikärymään kuuluvaa naista ja 16 miestä. Seuranta-aika oli neljä viikkoa ja kaikki tutkimukseen osallistujat noudattivat samaa ruokavaliota.

Tutkimus vahvisti Dr. Bambergerin aiemmin tekemien tutkimusten tulokset.

NAISET | Ympärysmitan pienentyminen: reidet, pakarat, vyötärö

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden ympärysmitta mitatuilla alueilla pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän: HYPOXI-ryhmän keskimäärin yhteensä −13,3 senttimetriä, vertailuryhmän yhteensä –4,8 senttimetriä.


tutkimustuloksia_naiset1

NAISET | Ympärysmitan pienentyminen: reidet

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden reiden ympärysmitta pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän: HYPOXI-ryhmän keskimäärin −2,9 senttimetriä per reisi, vertailuryhmän −0,7 senttimetriä per reisi.


tutkimustuloksia_naiset2

NAISET | Ympärysmitan pienentyminen: pakarat, vyötärö

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden ympärysmitta pakaroiden ja vyötärön kohdalta pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän: HYPOXI-ryhmän keskimäärin yhteensä –7,4 senttimetriä, kontrolliryhmän yhteensä –2,4 senttimetriä.


tutkimustuloksia_naiset3

MIEHET | Ympärysmitan pienentyminen: vyötärö, lantio

HYPOXIlla harjoitelleiden henkilöiden vyötärön ja lantion ympärysmitta pieneni merkittävästi enemmän kuin kontrolliryhmän: HYPOXI-ryhmän keskimäärin yhteensä –9,4 senttimetriä, kontrolliryhmän yhteensä –2,9 senttimetriä.


tutkimustuloksia_miehet1

Professori Bambergerin johtopäätös oli, että vaikka sekä tavallinen liikunta että HYPOXI yhdistettynä ruokavalioon vähentävät rasvakudoksen määrää ja pienentävät ympärysmittaa mitatuilla alueilla, HYPOXIlla saavutettiin merkittävästi paremmat tulokset seuranta-aikana. Ero oli tilastollisesti merkittävä.

Lue lisää https://www.hypoxi.fi/mita-on-hypoxi/tutkimustuloksia/

to top button